Liman Mah. İlkokulu
Liman Mahallesi

VİZYON

Vizyonumuz Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, Sorumluluklarının bilincinde, Çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip Nesiller yetiştirmektir.

MİSYON

Misyonumuz Biz ; Başöğretmenimiz Atatürk’ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Eğitim Liderleri Öğretmenler Eğitim Gönüllüleri Sivil Toplum Örgütleri ve Kamu Kurum ve Kuruluşları ile işbirliği içinde çalışarak; ilçemiz düzeyinde Günümüzün eğitim sorunlarını çözme, Yarına daha çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, Düşünen, araştıran, öğrenen, öğrendiğini yorumlayan, sorgulayan, Özüne, kültürüne, değerlerine sahip Her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeye açık ve yaşamına uygulayabilen Okullarımıza, Bağlı Birimlerimize ve Çevremizle bir bütünlük içinde Kaliteli hizmet vermek için var olan Bir kurumuz.

Öğretim Şekli :

Liman Mahallesi